• Hire for a day?! Or long term?! Contact us for the possibilities!
  • Autohuur-Bonaire/Car4rentBonaire
  • Best Car Rental on Bonaire

Autohuur Bonaire

Auto huren Bonaire | Pickup huren Bonaire


Logo Bona sea - Autohuur Bonaire

Bon Sea Bonaire

Ooit het leven onder zee willen verkennen zonder je voeten nat te hoeven maken? Met een semi-onderzeeërrondleiding op Bonaire komen al je onderwaterverkenningsdromen voor je ogen tot leven.

Na het boeken van je tour vertrek je vanaf de watertaxi-pier in de strandbar van Karel. Van daaruit neemt de kapitein je mee naar een beschermd gebied dicht bij het eiland Klein Bonaire, waar de goed zichtbare ramen van de semi-onderzeeër een perfect beeld geven van het overvloedige onderwaterleven van Bonaire. Van tropische vissen en majestueuze zeeschildpadden tot af en toe een mantarog, je ziet het allemaal vanuit het comfort van een 12-persoons onderzeeër met airconditioning zonder jezelf ooit onder te dompelen in het water.

Na 45 minuten verkennen, adembenemende uitzichten en tal van fotomomenten, wordt u veilig en wel teruggebracht naar het dok waar u en uw groep kunnen genieten van de wonderen die u onder de zee zag. Er is geen betere manier om Bonaire onder de oppervlakte te zien – waarom niet vandaag de sprong wagen?

 

 

onderzeeer Bon sea - Autohuur Bonaire
Bon sea Bonaire - Autohuur Bonaire

Autohuur Bonaire 

Wanneer je met de onderzeeër van Bon sea een tripje gaat maken op Bonaire, rijdt je hier natuurlijk heen in de auto of pickup die je gehuurd hebt bij Autohuur Bonaire, de onderzeeër bevindt zich in het centrum van Kralendijk. 

Vanuit je gehuurde auto of pickup neem je makkelijk al je spullen mee, of je nu gaat snorkelen, duiken, windsurfen, kitesurfen, toeren over het eiland of barbecuen op het strand. Alles past met gemak in de laadbak van je pickup, die je uiteraard huurt bij Autohuur Bonaire 
Dus ga nu snel je auto huren op Bonaire bij Autohuur Bonaire en klik hier