• Hire for a day?! Or long term?! Contact us for the possibilities!
  • Autohuur-Bonaire/Car4rentBonaire
  • Best Car Rental on Bonaire

Autohuur Bonaire

Auto huren Bonaire | Pickup huren Bonaire


Reviews


23-8-2022 - Eline

Vandaag een auto gehuurd bij Autohuur Bonaire!
Een aantal weken geleden contact gehad met Jurgen, van Autohuur Bonaire. Wij wilde een auto huren voor 1 dag om mee naar het Slagbaai park te gaan en vroegen ons af wat de opties bij zijn bedrijf waren. Super vriendelijk te woord gestaan en er werd gelijk met ons mee gedacht. Omdat we graag vroeg wilde vertrekken mochten we zelfs de auto een avond van te voren al ophalen! Bij het ophalen vriendelijk te woord gestaan en alles rustig uitgelegd. We kregen een super mooie Pickup mee. Toen we vertelde dat we geen koelbox hadden mochten we zelfs zijn koelbox lenen! Wat een service. We hebben met erg veel plezier een rondje Slagbaai park met de auto gedaan. Erg fijne auto.

Onze volgende vakantie gaan wij zeker terug naar Jurgen van Autohuur Bonaire voor een betrouwbare huurauto!

Jurgen nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Super bedankt voor de fijne review Eline! We hopen je/jullie graag weer terug te zien bij Autohuur Bonaire! 


24-8-2022 - Ferdi Merks

Keurige auto gehuurd bij Autohuur Bonaire.
Perfect geholpen door Jurgen die goed meedenkt, fijn in contact en perfecte service!

Ik kom de volgende keer zeker terug bij Autohuur Bonaire.

Ontzettend bedankt voor de mooie review Ferdi! Fijn dat je je goed geholpen voelt door Autohuur Bonaire, klantvriendelijkheid is ons motto!


19-9-2022 - Hans Bastiaanssen

voor onze vakantie bij autohuur bonaire (Jurgen) een mooie stoere pickup gehuurd voor 6 dagen. Hij kwam het op het resort afleveren, ook gratis een koelbox erbij (ook duiktankrek was mogelijk maar die hadden we niet nodig). Vooral voor het Washington Slagbaai park is deze wagen een must. De sterke turbo diesel 4x4 sleepte ons overal doorheen. Jurgen kwam hem ook weer netjes ophalen. Wilde ons ook nog bij de airport brengen, maar we hadden al een transfer geregeld. Communicatie via Whatsapp verliep prima. Zeker als je een goede auto wil huren op Bonaire, zeker naar autohuur bonaire gaan!

Bedankt Hans voor jou boeking bij Autohuur Bonaire als ook de mooie foto en review die je ons geschreven hebt! We hopen je heel snel weer terug te zien, groetjes Autohuur Bonaire.

Hans met Isuzu in Washington Slagbaai - Autohuur Bonaire

3-10-2022 - Arjen de Boer

Prima pickup gehuurd bij Jurgen van Autohuur-Bonaire. De auto werd prima op tijd bij mijn aankomst op het vliegveld afgeleverd en daar kon ik hem ook weer inleveren. De Isuzu pickup was een geweldige ruime auto, zeer netjes en betrouwbaar. Zeker een aanrader! Een auto huren op Bonaire doe je bij Autohuur-Bonaire!

Arjen, bedankt voor de mooie review! Autohuur Bonaire bedankt jou bij deze voor het vertrouwen en wie weet zien we je weer terug om een auto of pickup te huren bij Autohuur Bonaire! Tot snel!


16-10-2022 - Oeds Willem Miedema

Autohuur Bonaire is een prettige, persoonlijke en betaalbare plek om een auto te huren! Contact met Jurgen verliep super en flexibel. Absolute aanrader!

Oeds Willem gelukkig konden wij van Autohuur Bonaire jou nog last-minute een pickup verhuren! Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot zien! Team Autohuur Bonaire. 

 

 

 

 


22-10-2022 - Gerda Wedzinga

Een week in deze voortreffelijke goede pickup mogen rijden. Goede service Jurgen! 

Kort maar krachtig Gerda! Hopelijk snel tot ziens! Groet, Autohuur Bonaire. 

 

 

 

 

 

 

 

 


9-11-2022 - Menno Onderwater

Snel en gemakkelijk een goede auto gehuurd, die heb je wel nodig hier op het eiland. Snelle reactie bij vragen, gratis koelbox erbij, top service!

Menno! Bedankt voor de mooie review voor Autohuur Bonaire! Wat een mooi doel hadden jij en je moeder hier op het eiland! Heel veel succes met het verhuren van auto's/pickups op Curaçao en wellicht kom ik de volgende keer een auto huren bij jou! Groet, Autohuur Bonaire.

 

 

 

 

 


Pickup huren Bonaire | Autohuur Bonaire 


Wanneer je gaat activiteiten gaan ondernemen op Bonaire, is het van harte aan te bevelen een pickup of huurauto te huren bij Autohuur Bonaire. 

met je gehuurde pickup rijd je gemakkelijk en snel het eiland rond en kom je vast en zeker langs alle activiteiten die Autohuur Bonaire aanbeveelt!
Dus ga nu snel je pickup huren op Bonaire bij Autohuur Bonaire en klik hier